Bericht versturen
aboutus

Artful Dragon Press

Artful Dragon Press
<-Video Images->
Type Business: Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Afrika
Merken: Meesterlijke drakenpers
Aantal werknemers: 5~200
Jaarlijkse omzet: 1000000-2000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Waarom met kunstmatige draakdrukken

Onze ervaring en contacten als uitgever in het buitenland
U verzekert van een hoge kwaliteit, goedkope drukwerk

 

Artful Dragon is een in de VS gevestigde uitgever die samenwerkt met Aziatische drukkerijen.Offshore-drukwerkChina Artful Dragon Press Bedrijfsprofiel 0diensten en productenin de groothandelsprijzen.

 

Klanten over de hele wereld komen naar ons om de aankoop van gedrukte producten namens hen te coördineren.

 

Artful Dragon Press is eenEen enorme koper.We hebben langdurige relaties met de beste Aziatische drukkerijen. Op basis hiervan kunnen we klanten overal ter wereld de beste prijs en kwaliteit bieden.

 

China Artful Dragon Press Bedrijfsprofiel 1U weet precies wat u krijgt wanneer het project is voltooid, omdat wij bewijzen en bindende dummies leveren op alle buitenlandse printprojecten voor pre-print-run goedkeuring.

 

Wij bieden ook een100% onvoorwaardelijke garantieEr is niets om bang voor te zijn als we voor uw Aziatische drukbehoeften zorgen.

 

Referenties van klanten zijn op aanvraag beschikbaar. We hebben een lange lijst met referenties van klanten.De meeste van onze klanten worden vaste klanten vanwege onze prijzen en de kwaliteit van onze makelaarsdiensten.We kunnen je veel referenties geven... vraag het maar!

 

 

 

 

Het omgaan met Aziatische drukkerijen kan een goede of een slechte ervaring zijn, afhankelijk van de diensten van de drukmakelaar die u ontvangt.Artful Dragon Press is een ervaren drukmakelaar die de volgende voordelen biedt:

 • Uitstekende prijs.Aziatische drukkerijen kunnen tot wel 30 procent besparen in vergelijking met het drukken in de VS.hoe hoger uw spaargeld isWe nemen alle verzend-, douane- en bezorgkosten mee in onze prijzen, dus er zijn geen verrassingen voor onze klanten.
 • Uitstekende kwaliteitHet kost jaren van onderzoek en experimenteren om betrouwbare drukkers in het buitenland te vinden die kwalitatief hoogwaardige producten kunnen produceren.We hebben een netwerk van betrouwbare drukkers in Korea., Hong Kong, China, Indonesië en India.
 • Kantoor in Shenzhen, China - Voor snellere en betrouwbaarder dienstverleningVeel van onze drukwerk wordt in China gedaan, dus we hebben een kantoor in Shenzhen om de leveranciers nauwlettend te kunnen volgen en de productie- en verzendprocessen te vergemakkelijken.- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.
 • Door ervaring verworven diepgaand inzicht in buitenlandse drukkerijenAziatische drukkerijen hebben sterke en zwakke punten. Met meer dan twee decennia ervaring weten we welke orders naar welke fabrieken moeten gaan om het beste resultaat voor onze klanten te krijgen.
 • Uitstekende service vanwege onze enorme koopkrachtAls u als individuele onderneming naar Aziatische drukkerijen gaat, zal het moeilijk zijn om bevredigende voorwaarden en productgaranties te krijgen.Sinds Artful Dragon Press brengt honderdduizenden dollars aan zaken naar Aziatische drukkerijen elk jaar, kunnen we de absolute beste prijzen, voorwaarden en productgaranties voor onze klanten krijgen.
 • Ons kantoor is 24/7 geopend.Als het in de VS's nachts is, is het overdag in Azië, wat betekent dat je enkele dagen kunt verliezen in communicatie met de fabriek als je berichten stuurt overdag in de VS.Aangezien we 24 uur per dag werken, kunnen we uw bericht snel naar de fabriek sturen., tijdens hun werktijd.
 • Zeevaart en douane deskundigenHet is moeilijk een gerenommeerd bedrijf te vinden dat de Amerikaanse douanewetgeving op de hoogte heeft.Artful Dragon Press doet beide dingen al jaren.We kennen de regels, we weten met wie we moeten praten en we weten hoe we de beste tarieven en diensten voor de scheepvaart kunnen krijgen.
China Artful Dragon Press Bedrijfsprofiel 2

UwPrivaatheidKlik opHier.om meer te weten te komen over onzeAlgemene voorwaarden.

Wat zijn de beste producten om in het buitenland te drukken?

China & Aziatische drukkerijen zijn bijzonder geschikt voor de volgende drukproducten:

 1. Boekendrukken (hard en softcover)
 2. Grote gedrukte boeken
 3. Druk van kinderboeken
 4. Afdrukken van kalenders en catalogi
 5. Druk van tijdschriften, dagboeken, boekjes en notitieboeken
 6. Druk van kookboeken
 7. Druk van tijdschriften en brochures
 8. andere, met een gewicht van niet meer dan 50 kg
 9. Giftzakken, spelletjes, dozen en verpakkingen

 

 

China Artful Dragon Press Bedrijfsprofiel 3

 

 

Krijg een Aziatische drukcitatie

Voor meer informatie en om te leren hoe we enorme besparingen voor u kunnen maken,Krijg een Aziatische drukcitatievan Artful Dragon voor de productie van uw volgende boek, kalender, catalogus of een ander drukproject.We laten u zien hoe u een betere kwaliteit van drukwerk en service kunt krijgen door gebruik te maken van onze Aziatische drukkers of andere internationale drukwerk.bedrijven.

Indien u uw drukproject in het buitenland wenst te bespreken, neemt u contact met ons op via e-mail: TPage@artfuldragon.com

ReliabilitySealAls eenPrintmakelaar in de VSArtful Dragon levert kwaliteitsprinting voor boeken, catalogus, brochure, kalender, vierkleurige drukwerk, enz. in China, Hong Kong, Singapore, India en andere Aziatische landen met behulp van betrouwbare,hoge kwaliteit Aziatische en Chinese drukkers.

Geschiedenis

 

 

 

Snelle, betrouwbare, hoogwaardige drukwerk voor minder geld

Artful Dragon is een in de VS gevestigde print-broker die samenwerkt met drukkerijen in China en Aziatische drukkerijen om hoogwaardige drukkerijproducten tegen groothandelsprijzen te leveren.

We zijn al meer dan 15 jaar een grote afnemer van drukdiensten van de top Aziatische drukkerijen dus we krijgen de beste tarieven en de beste service.We kunnen dezelfde kortingen voor u krijgen via onze relaties..

Aziatische drukkerijen kunnen voor veel minder drukken, inclusief zachte of harde boeken, leerboeken, kinderboeken, kookboeken, koffietafelboeken, tijdschriften, kalenders, catalogi, tijdschriften,met een gewicht van niet meer dan 30 g/m2.

U krijgt een drukwerk dat even goed of beter is dan wat u nu krijgt!

 

 

 

 

 

 

Dienst

 

International Print Broker Services China, Azië, Indonesië, Hong Kong

Internationale drukmakelaarsMeesterlijke drakenperskan u helpen Aziatische drukkers of drukkerijfabrikanten in China, India, Indonesië, Hong Kong, Korea, Taiwan of Singapore te vinden.

U kunt tot 30% besparen op de productiekosten van drukwerk voor drukprojecten van verschillende soorten, zoals harde of zachte coverboeken, kinderboeken, kookboeken, tijdschriften,catalogus,kalenderen veleandere productendat vereistvierkleurige drukwerk.

 

 

 

China Artful Dragon Press Bedrijfsprofiel 0 

Drukmakelaars die klanten vertegenwoordigen

In tegenstelling tot andere drukmakelaars werken we niet voor Aziatische of andere internationale drukkers, in plaats daarvan zijn we een Amerikaanse gevestigde,internationaal drukmakelaarsbedrijfIk werk voor en vertegenwoordig u, onze cliënt.

"Onze internationale drukmakelaar kan u een betere prijs bieden"

Als makelaar voor drukwerk in het buitenland, hebben we sterke relaties ontwikkeld met een aantal zorgvuldig geselecteerdeAziatische drukkerijenplus producenten van drukkerijen in China,Hong Kong, Korea, Singapore, Taiwan, etc. We zijn niet gebonden aan een enkele drukkerij waardoor onze drukmakelaars de meest concurrerende offertes kunnen verkrijgen voor onze klanten op middelgrote tot grote hoeveelheden.

Alscommerciële drukmakelaars, de soorten drukprojecten die we hebben gemakkerd omvatten:

 

 

 

Full color corporate brochure sample.

Krijg echte persbewijzen en gebonden monsters

De taak van goede buitenlandse drukmakelaars is om voor hun klanten hetzelfde product van hoge kwaliteit te verkrijgen en tegelijkertijd de productiekosten te verlagen.

U krijgt echte persbewijzen.(probeer deze op je plaatselijke markt te kopen!)Het is de bedoeling van de Commissie om de resultaten van het onderzoek te analyseren en te analyseren.internationale drukmakelaarsWe zorgen voor alle details, van pre-press tot aan douane en levering aan uw deur.

Laat maar.Meesterlijke drakenpersWe maken het drukken in het buitenland makkelijk en winstgevend voor u.

Bezoek onzeSite directoryom de vele soorten drukprojecten te bekijken die we voor onze klanten hebben geregeld.

 
 
 

Beginnen is zo makkelijk als 1 2 3

 

China Artful Dragon Press Bedrijfsprofiel 2


 

Artful Dragon werkt rechtstreeks met de printer in Azië zodat u dat niet hoeft te doen.,Verzending, douane en bezorging aan uw voordeur.

 
 
 
 
 
 

Alle boeken worden gedrukt met loodvrije, milieuvriendelijke, op soja gebaseerde inkt.

Artful Dragon Press is een in de VS gevestigde drukmakelaar voor Aziatische drukkerijen met gevestigde banden met de beste internationale drukkerijen.We zijn toegewijd om u te helpen geld te besparen door het produceren van uw hoogwaardige gedrukte materialen (inclusief vierkleurige boekdruk) met behulp van Aziatische drukkerijen in Azië, China, Hong Kong ((China), Indonesië, Singapore, Taiwan ((China), Europa en India.

 

 

 

 

 

 

Ons Team

Onze vestigingen

Bedrijfsadres
Artful Dragon Press Inc.
13155 SW 134TH ST. D207
Miami, FL 33186
Tolvrij:1-800-630-1117

Postadres in de VS
Attn: Terry Page
Meesterlijke drakenpers
35306 SE Sequoia Place, #A
Snoqualmie, WA 98065

Adres China
Andy Li
Meesterlijke drakenpers
Gebouw van Reliance Printing
25A Longshan industriële zone
Nanling, Longgang.
Shenzhen, China 518114

Contactgegevens