Bericht versturen
Privacybeleid

Privacybeleid van Artful Dragon Press

Deze privacyverklaring bevat informatie over de privacypraktijken van www.artfuldragon.com. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op informatie die door deze website wordt verzameld.

  1. Welke persoonlijk identificeerbare informatie wordt via de website van u verzameld, hoe deze wordt gebruikt en met wie deze kan worden gedeeld.
  2. Welke keuzemogelijkheden heeft u met betrekking tot het gebruik van uw gegevens?
  3. De veiligheidsprocedures ter bescherming tegen misbruik van uw informatie.
  4. Hoe u eventuele onjuistheden in de informatie kunt corrigeren.

Informatie verzamelen, gebruiken en delen

Wij zijn de enige eigenaars van de informatie die op deze site wordt verzameld. We hebben alleen toegang tot informatie die u ons vrijwillig via e-mail of ander direct contact met u verstrekt.We verkopen of verhuren deze informatie aan niemand..

We zullen uw informatie niet delen met derden buiten onze organisatie,anders dan nodig is om aan uw verzoek te voldoen, bijvoorbeeld om een bestelling te verzenden.

Tenzij u ons verzoekt om dit niet te doen, kunnen we u in de toekomst per e-mail contacteren om u te informeren over specials, nieuwe producten of diensten of wijzigingen in dit privacybeleid.

Uw toegang tot en controle over informatie

U kunt zich op elk moment afmelden voor toekomstige contacten van ons. U kunt het volgende te allen tijde doen door contact met ons op te nemen via het e-mailadres of telefoonnummer op onze website:

Veiligheid

Als u gevoelige informatie via de website indient, wordt uw informatie zowel online als offline beschermd.

Waar we gevoelige informatie verzamelen (zoals creditcardgegevens), wordt die informatie versleuteld en op een veilige manier aan ons verzonden.U kunt dit controleren door te zoeken naar een gesloten slot icoon onderaan uw webbrowser, of op zoek naar "https" aan het begin van het adres van de webpagina.

Hoewel we encryptie gebruiken om gevoelige informatie die online wordt verzonden te beschermen, beschermen we uw informatie ook offline.(billing of klantenservice) toegang krijgen tot persoonsgegevensDe computers/servers waarop wij persoonlijke informatie opslaan, worden in een beveiligde omgeving bewaard.

 

Als u van mening bent dat wij ons niet houden aan dit privacybeleid, kunt u ons onmiddellijk contacteren viatpage@artfuldragon.com.