Bericht versturen
products

Fast Speed A5 Novel Book Printing Sectie Gesneden 4c Printing Kleur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX
Min. bestelaantal: 500
Prijs: 0.5-2 USD
Verpakking Details: verpakken in exportkarton met een limiet van 16 kg
Levertijd: 2 weken productie
Betalingscondities: 1/3rd met orde, 1/3rd op goedkeuring van bewijzen en 1/3rd op ontvangstbewijs van voorpublikaties.
Levering vermogen: 20000 exemplaren per dag
Gedetailleerde informatie
Kwaliteit van de drukwerk: Hoge kwaliteit Afdrukkleur: 1c Zwarte tekstdruk, 4c Voor de omslag
Printmethode: Offsetdrukken Verpakking: Standaardkarton
Bindingsvorm: Afsnit naaien Afwerking: Matt laminatie + patroon reliëf
Druksnelheid: Snel. Grootte: A5
Hoog licht:

Boekenprinten 4c

,

Afdeling voor het drukken van boeken


Productomschrijving

Snelle druksnelheid en 4c-drukkleur voor het drukken van nieuwe boeken

Productbeschrijving:

Novel Book Printing is een kosteneffectieve drukoplossing voor kleine bedrijven, die een hoge kwaliteit drukdienst tegen een concurrerende prijs biedt.Onze Novel Book Printing dienst biedt perfecte boekbindingWij garanderen dat alle producten worden gedrukt met de hoogste kwaliteitsnormen en veilig in een standaard karton verpakken.Onze Novel Book Printing service biedt ook een breed scala aan matenWe garanderen een uitstekende klantenservice en kwaliteitsborging voor elke bestelling.Onze ervaren medewerkers zullen met u samenwerken om u de beste boekdrukdienst te bieden tegen de laagste kosten.Ons team van professionals zal u begeleiden door het hele proces van het afdrukken van uw boek, van ontwerp tot afdruk en levering.u kunt er zeker van zijn dat uw boek van de hoogste kwaliteit wordt gedrukt en op tijd wordt afgeleverd.

 

Kenmerken:

  • Naam van het product: Druk van nieuwe boeken
  • Afdrukmethode: Offsetdrukken
  • Verpakking: standaard karton
  • Aantal pagina's: 200 of meer pagina's
  • Hoofdstuktype: zachte hoes of omhulsel
  • Grootte: A5
  • Specialiteit: niet-gecoat papier, goedkope drukwerk, drukwerk in China
 

Toepassingen:

Novel Book Printing is een professioneel Aziatisch drukkerijbedrijf dat gespecialiseerd is in Fiction Books Printing, Romance Books Printing en Children's Books Printing.Het heeft een breed scala aan kwaliteitsdrukdiensten met FSCHet bedrijf heeft de certificering van de Amerikaanse National Library of Medicine, DISNEY, BSCI, NBCU en SEDEX en biedt concurrerende Novel Books Printing-diensten aan met een prijs van 0,5-2 USD.Het vereist een minimale orderhoeveelheid van 500 en kan tot 20000 exemplaren per dag leveren.De kwaliteit van het drukwerk is hoog en de druksnelheid is snel, en alle producten zijn verpakt in exportkarton met een beperkt gewicht van 16 kg.Papier type is 80gm lichtgewicht crème ongecoat papier met Matt laminatie + patroon reliëfBetalingsvoorwaarden zijn 1/3 bij bestelling, 1/3 bij goedkeuring van bewijsstukken en 1/3 bij ontvangst van vooraf gemaakte kopieën.

 

Aanpassing:

We leveren een gepersonaliseerde drukdienst voor het drukken van romanboeken in China.De minimale bestelhoeveelheid is 500 exemplaren en het prijsklasse is van 0.5 tot 2 USD. We verpakken de producten in export karton met 16kg beperkt en de levertijd is 2 weken productie. Betalingsvoorwaarden zijn 1/3rd met bestelling,1/3 bij goedkeuring van de bewijsstukken en 1/3 bij ontvangst van de vooraf gemaakte kopieën. Onze leveringscapaciteit is 20000 exemplaren per dag. Het hoestype is soft cover of casebound en de verpakking is standaard karton. De drukmethode is offset printing en de druksnelheid is snel.Het boek heeft een formaat A5.

Als Aziatische drukkerij garanderen we kwalitatief hoogwaardige drukdiensten voor romanboeken.We gebruiken de nieuwste druktechnologie en professioneel personeel om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste kwaliteitsproduct krijgen.We bieden een snel drukproces om ervoor te zorgen dat uw boek binnen de tijd wordt gedrukt.We streven ernaar om de beste kwaliteit producten te leveren tegen de beste prijzen..

 

Ondersteuning en diensten:

Onze team van ervaren technische ondersteuning professionals is beschikbaar om u te helpen met elk probleem dat u heeft.We bieden telefonische ondersteuning.We bieden ook een uitgebreide bibliotheek aan online bronnen, waaronder productdocumentatie, gidsen voor het oplossen van problemen en gebruikersforums.Ons ondersteuningsteam is toegewijd aan het verstrekken van snelle en nauwkeurige antwoorden op eventuele vragen..

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +14255030262