Bericht versturen
products

PLC Padded Hardcover Board Book Printing Service Eco Friendly Ink voor kinderen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Board book
Certificering: FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX
Min. bestelaantal: 500
Prijs: 1-3 USD per copy
Verpakking Details: verpakken in exportkarton met een limiet van 16 kg
Levertijd: 3 weken productie
Betalingscondities: 1/3rd met orde, 1/3rd op goedkeuring van bewijzen en 1/3rd op ontvangstbewijs van voorpublikaties.
Levering vermogen: 10000 exemplaren per dag
Gedetailleerde informatie
Drukinkt: Milieuvriendelijke Inkt Afwerking van het drukwerk: Glanzende Laminering
Gewicht van het drukpapier: 350 gram C1S of 400 gram C1S Drukontwerp: Op maat
Print- en verzendmethode: Door zee/lucht/express Afdrukkleur: volkleurig
Typ van drukwerk: Kinderenboeken Afdrukpagina's: 8-32 Verspreidingen
Hoog licht:

Printdienst voor kinderboeken

,

Boekendrukdienst met gepolsterd karton

,

Afdrukken van gepolsterd hardcoverboek


Productomschrijving

PLC gevulde hardcover kinderbordboek

Productbeschrijving:

Kinderenboekenprinten is een ideale drukoplossing voor kinderkunstboeken en verhaallijnen..Met deze drukkerij kunt u geweldige kinderboeken maken die jarenlang meegaan.Ons professionele team zorgt ervoor dat het eindproduct aan uw exacte specificaties voldoet en op tijd wordt geleverd.Of je nu een kinderboek maakt voor een speciale gelegenheid, of gewoon je jeugdverhalen tot leven wilt brengen, we zijn hier om te helpen.

 

Toepassingen:

Kinderenboekendrukken is een speciaal drukproces voor kinderboeken, zoals kunstboeken, verhaallijnen, stripboeken en kleurboeken.Dit type drukwerk vereist een speciale merknaam., bordboek, dat afkomstig is uit China en voldoet aan de hoogste certificeringsnormen (FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX).en de prijzen variëren van 1-3 USD per exemplaarDe verpakking vindt plaats in exportkartonnen met een maximale afmeting van 16 kg. De levertijd is 3 weken en de betalingsvoorwaarden zijn 1/3 bij bestelling, 1/3 bij goedkeuring van bewijsstukken en 1/3 bij ontvangst van vooraf gemaakte kopieën.De levercapaciteit voor dit product is 10000 exemplaren per dagHet printmateriaal is C1S Board Paper met een gewicht van 350 of 400 gram.en de gebruikte inkt is milieuvriendelijkDit type drukwerk is perfect voor het maken van mooie en unieke kinderboeken die jarenlang gekoesterd kunnen worden.

 

Aanpassing:

Persoonlijke drukwerk voor kinderboeken

Onze dienst voor het drukken van kinderboeken op maat biedt een uitgebreide oplossing voor de drukbehoeften van kinderboeken.Hiermee kunnen wij een uniek boek op maat maken om aan uw specifieke eisen te voldoen..

 • Merknaam: Board book
 • Oorsprong: China
 • Certificering: FSC, DISNEY, BSCI, NBCU, SEDEX
 • Minimale bestelhoeveelheid: 500
 • Prijs: 1-3 USD per exemplaar
 • Verpakkingsgegevens: verpakt in exportkarton met een beperking van 16 kg
 • Leveringstermijn: 3 weken productie
 • Betalingsvoorwaarden: 1/3 bij bestelling, 1/3 bij goedkeuring van bewijsstukken en 1/3 bij ontvangst van vooraf gemaakte kopieën.
 • Leveringscapaciteit: 10000 exemplaren per dag
 • Printontwerp: Op maat
 • Afwerking: Glanzend gelamineerd
 • Drukkerij: Kinderenboeken
 • Gewicht van het drukpapier: 350 gram C1S of 400 gram C1S
 • Verbinding van drukwerk: Verbinding van bordboeken

We gebruiken de nieuwste druktechnologieën om ervoor te zorgen dat het boek van uw kind voldoet aan de hoogste industriestandaarden.Onze deskundige medewerkers zullen nauw samenwerken met u om een aangepast boek te maken dat zowel mooi als betaalbaar isNeem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze op maat gemaakte kinderboekendrukservice.

 

Ondersteuning en diensten:

Children's Book Printing biedt uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.Ons technisch team is beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of vragen die u heeft, en onze klantenservice vertegenwoordigers zijn aanwezig om u de meest efficiënte en effectieve oplossingen te bieden.we kunnen u gedetailleerde instructies en advies gevenWe bieden ook een breed scala aan bronnen, zoals online tutorials en FAQ's, om u te helpen met uw drukbehoeften.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van kinderboeken

We bieden kwalitatief hoogwaardige verpakkings- en verzenddiensten voor onze producten voor het drukken van kinderboeken.Al onze producten zijn veilig verpakt in beschermende verpakkingen om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat aankomen.

We kunnen een reeks verzenddiensten aanbieden om aan uw behoeften te voldoen.Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw bestelling snel en veilig wordt verzonden..

Als u vragen heeft over onze verpakkings- en verzenddiensten, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

 

Vragen:

.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +14255030262